Kamers in Wageningen

Zoek je een kamer in Wageningen? Dan ben je bij DUWO op het juiste adres, want met 31.000 kamers en woningen zijn wij de grootste studentenhuisvester van Nederland. We hebben 440 kamers in Wageningen: op de campus in het complex Campus Plaza. De studio’s hebben een woonoppervlak tussen 18 en 24 m2. Elke studio heeft een eigen badkamer met douche en toilet.

Het complex bestaat uit 3 gebouwen met voorzieningen zoals een gemeenschappelijke huiskamer, een wasserette en fietsenstallingen. Bij het complex is ruime parkeergelegenheid.

In het complex zijn 60 studio’s gereserveerd voor short stay bewoning door bijvoorbeeld PhD’ers, gasten en medewerkers van de universiteit. De gestoffeerde en gemeubileerde één- en tweepersoonsstudio’s zijn van alle gemakken voorzien en hebben een goed uitgeruste keuken met onder andere een waterkoker, een kookplaat, een koelkast en een magnetron. Deze studio's zijn te huur voor een periode van 7 dagen tot maximaal 6 maanden. Op zoek naar een studio voor een short stay periode? Zoek en boek je studio nu.

Ben je student en zoek je een kamer voor lange duur? Kijk eens op de website van DUWO bij het aanbod: DUWO.nl.