Hotels in Wageningen

Kom je voor een kortere periode naar Wageningen? Ook dan heb je een plek om te wonen nodig. Je kunt terecht in een van de vele hotels in Wageningen. Bijvoorbeeld in het bekende Hotel De Wereld in het stadscentrum van Wageningen, of een van de vele andere hotels. Zoals bijvoorbeeld Short Stay Wageningen of Short Stay Housing Wageningen.

Short Stay Wageningen van DUWO is geen hotel, maar een organisatie die woonruimte verhuurt. Naast 31.000 woningen en kamers voor studenten in Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden en Deventer, zorgen we dat ook 440 studenten, PhD’ers en gasten van de Wageningen University & Research in Wageningen kunnen wonen. Short Stay Wageningen van DUWO is de enige verhuurder in Wageningen die woningen op de campus heeft. Dicht bij je faculteit dus.

We bieden ruime, moderne zelfstandige studio’s. De studio’s hebben een woonoppervlak van 21 of 24 m2.

Deze studio’s zijn voorzien van een goed uitgeruste keuken met onder andere een waterkoker, een kookplaat, een koelkast en een magnetron. Elke studio heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Het complex bestaat uit 3 gebouwen met voorzieningen zoals een gemeenschappelijke huiskamer, een wasserette en fietsenstallingen. Bij het complex is ruime parkeergelegenheid.

Zoek en boek nu je short stay studio in Wageningen.